Tante Loes : maart 2017

Allerliefste Tante Loes,

Ik ben een heel geëmancipeerd homootje, maar wat ik onlangs meemaakte, stootte me toch wel een beetje tegen de borst.  Mijn moeder die nu in een bejaardenhome verblijft, heeft daar een nieuwe vriendin leren kennen, en dan bedoel ik niet gewoon “vriendin” maar wel een …, je weet wel!

Ik ben heel breeddenkend, maar mijn eigen moeder! Hoe moet ik daar nu mee omgaan?

Een geëmancipeerd, maar toch totaal verbijsterd homootje.

Beste geëmancipeerd, maar toch totaal verbijsterd homootje,

Liefde kent geen grenzen en daarom natuurlijk ook geen leeftijdsgrenzen.  Het feit dat jouw moeder zich nu als lesbisch heeft ge-out, moet voor jou toch geen probleem zijn?  Gun haar in die laatste jaren toch nog dat beetje geluk, want ooit zul je misschien in hetzelfde schuitje terecht komen. En daarbij, wees je moeder dankbaar, want je weet nu eindelijk vanwaar jij het gekregen hebt.

Je allerliefste Tante Loes.

 

Spring naar toolbar